Tanya Chub
Hoornse Damclub Het Probleem is gestopt
Triest maar waar. Er blijkt in Hoorn en omgeving niet voldoende animo meer te bestaan om een damclub te kunnen draaien. Op de vergadering april 2007 is besloten om de stekker er uit te trekken. Een aantal van onze clubleden heeft besloten om te gaan spelen bij Purmerend.

Woon je in Hoorn en wil je dammen?
Omdat niets uitgesloten is willen we de mogelijk tot contact openhouden. Bij voldoende belangstelling zullen we zeker weer initiatieven ontplooien. Of we kunnen je in contact brengen met damclubs in de regio. Bel hiervoor gerust met Frans Kroese, 0229-235228. Je kan Frans ook mailen.

Deze site
Wat vind je straks op deze site? De bestaande digitale historie van de club zal geplaatst worden. Daarin onder andere damproblemen van Pieter Kuijper en aandacht voor Tanya Chub, topdamster, die toen ze in Hoorn woonde lid was van Het Probleem. Bart Bouw, één van de oprichters in 1971, wordt gevraagd naar overige historische informatie.

Gereed is inmiddels de pagina waar aandacht wordt besteed aan het damleven van Piet Singer en de ervaringen van onze dampsycholoog Frans Langelijn.